در راستای سیاست‌های کلان مدیرعامل گروه سرمایه‌گذاری صنعت نفت، دکتر علیپور و با هدف توسعه سرمایه‌گذاری‌های نوین، مولدسازی دارایی‌ها و تنوع‌بخشی به فعالیت‌های اقتصادی شرکت اوج، پروژه احداث نیروگاه خورشیدی ۲۵ مگاواتی این شرکت در استان سمنان در حال اجرا است.
این پروژه در قالب قرارداد EPC&F و با همکاری جهاد دانشگاهی دانشگاه صنعتی امیرکبیر اجرا می‌شود و با وجود تأمین ۴۰ درصد از آورده توسط شرکت اوج و ۶۰ درصد توسط جهاد دانشگاهی، مالکیت کامل نیروگاه پس از بهره‌برداری متعلق به شرکت اوج خواهد بود؛ موضوعی که این پروژه را به یکی از طرح‌های مهم و ارزش‌آفرین شرکت در حوزه سرمایه‌گذاری‌های پایدار تبدیل کرده است.
برای اجرای این طرح، زمینی به مساحت ۵۲ هکتار در استان سمنان تخصیص یافته که تاکنون بیش از ۴۰ هکتار آن تسطیح و آماده‌سازی شده و عملیات عمرانی، زیرساختی و نصب تجهیزات نیروگاه نیز در حال انجام است. همچنین با تأمین بخش قابل توجهی از تجهیزات اصلی در مراحل ابتدایی، ریسک ناشی از نوسانات قیمت و نرخ ارز تا حد قابل توجهی مدیریت شده است.
تا تاریخ 1405/۰۵/28، پیشرفت فاز نخست پروژه به ۹۰ درصد و پیشرفت تجمیعی نیروگاه به ۵۵ درصد رسیده است.
بر اساس برنامه زمان‌بندی، فاز نخست نیروگاه با ظرفیت ۱۰ مگاوات تا پایان شهریورماه ۱۴۰۵ به بهره‌برداری خواهد رسید و بهره‌برداری کامل از نیروگاه با ظرفیت ۲۵ مگاوات نیز در مهرماه ۱۴۰۵ پیش‌بینی شده است.

پیام بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *